Fasola szparagowa z czosnkiem i tartą bułką

Składniki:
puszka fasolki szparagowej Bonduelle
3 ząbki czosnku
tarta bułka
koperek
natka pietruszki

Przygotowanie:
Posiekany czosnek podsmażamy z łyżką masła i łyżką oliwy z orzechów laskowych
dodajemy tartą bułkę i czekamy aż stanie się złocista , dodajemy fasolkę , poszatkowany koper i natkę pietruszki , mieszając czekamy aż całość stanie się gorąca.

IMG_8049

O autorze Anna Dobrowolańska:
Zawodowo zajmuje się fotografią, a prywatnie jest wielką fanką gotowania i fotografii kulinarnej. Jest autorka bloga www.smaczneujecie.blogspot.com. Fotografia dokumentalna i reportażowa jest tym, czym zajmuje się na co dzień. Realizuje się także jako nauczyciel fotografii w liceum, współpracuje z magazynem Zwierciadło.pl pisząc o tajnikach fotografii kulinarnej, absolwentka Państwowej Wyższej Szkoły Filmowej Telewizyjnej i Teatralnej w Łodzi. Miłośniczka kuchni.
Zobacz inne wpisy tego blogera