Grzanka z grillowaną marchewką

Składniki:
puszka marchwi Bonduelle
ser brie
zioła
ocet balsamiczny
pieczywo

Przygotowanie:
Na małej patelni układamy marcheweczki polewając je octem balsamicznym, grillujemy aż ocet wyparuje a marchewki staną się chrupiące.
W piekarniku podgrzewamy kromeczki z serem brie, kiedy ser stanie się coraz bardziej płynny układamy na nim marchewki. Podawać z ulubionymi ziołami i grubą solą.

IMG_8144

O autorze Anna Dobrowolańska:
Zawodowo zajmuje się fotografią, a prywatnie jest wielką fanką gotowania i fotografii kulinarnej. Jest autorka bloga www.smaczneujecie.blogspot.com. Fotografia dokumentalna i reportażowa jest tym, czym zajmuje się na co dzień. Realizuje się także jako nauczyciel fotografii w liceum, współpracuje z magazynem Zwierciadło.pl pisząc o tajnikach fotografii kulinarnej, absolwentka Państwowej Wyższej Szkoły Filmowej Telewizyjnej i Teatralnej w Łodzi. Miłośniczka kuchni.
Zobacz inne wpisy tego blogera