Kaszotto z zielonym groszkiem

Składniki:
puszka groszku zielonego Bonduelle
kasza Bulgur
gruszka
kiełki
ulubione przyprawy

Przygotowanie:
Kaszę gotujemy aż odparuje z niej woda, w osobnym garnuszku pokrojoną w ćwiartki gruszkę dusimy razem z zielonym grochem , dodajemy kiełki ciecierzycy i ulubione przyprawy , na koniec łączymy z kaszą.

 

img IMG_8058

O autorze Anna Dobrowolańska:
Zawodowo zajmuje się fotografią, a prywatnie jest wielką fanką gotowania i fotografii kulinarnej. Jest autorka bloga www.smaczneujecie.blogspot.com. Fotografia dokumentalna i reportażowa jest tym, czym zajmuje się na co dzień. Realizuje się także jako nauczyciel fotografii w liceum, współpracuje z magazynem Zwierciadło.pl pisząc o tajnikach fotografii kulinarnej, absolwentka Państwowej Wyższej Szkoły Filmowej Telewizyjnej i Teatralnej w Łodzi. Miłośniczka kuchni.
Zobacz inne wpisy tego blogera