Pomidorowy sos z fasolka szparagową

Składniki:
puszka fasoli szparagowej Bonduelle
kolba kukurydzy,
4 duże pomidory malinowe
czosnek niedźwiedzi
cebula szalotka

Przepis:
Cebulkę dusimy na łyżce oleju dodając poszatkowane pomidory i ugotowana wcześniej kukurydzę, kiedy z pomidorów powstanie gesty sos przyprawiamy obficie czosnkiem niedźwiedzim i dodajemy fasolkę .

 

IMG_8248

O autorze Anna Dobrowolańska:
Zawodowo zajmuje się fotografią, a prywatnie jest wielką fanką gotowania i fotografii kulinarnej. Jest autorka bloga www.smaczneujecie.blogspot.com. Fotografia dokumentalna i reportażowa jest tym, czym zajmuje się na co dzień. Realizuje się także jako nauczyciel fotografii w liceum, współpracuje z magazynem Zwierciadło.pl pisząc o tajnikach fotografii kulinarnej, absolwentka Państwowej Wyższej Szkoły Filmowej Telewizyjnej i Teatralnej w Łodzi. Miłośniczka kuchni.
Zobacz inne wpisy tego blogera